İZMİR / GAZİEMİR - Atatürk Ortaokulu

Yapılan eleme sonucu birincimiz 5A Berke Ayas

İkincimiz 5E Rüzgar Göktaş , ve üçüncümüz 5E Ada  Olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.ilk 3 öğrencimize sinema bileti, Katılan tüm çocuklarımıza dondurma ödülümüz olacaktır. Katılımcılarımız:

Berke Ayas

Salih Dinler

Bahadır Ersen Şenkaya

Haz

Öğrencilerimize Hayatları Boyunca Başarılar Dileriz.

Haz

Eğitim ve öğretimin son günlerinde öğrencilerimizi doğamız ve tarihimizle buluşturmak amacıyla Sasalı hayvanat bahçesi ve İzmir kültür ve sanat fabrikası'na 6-E/G/C  sınıfından öğrencilerin katılımıyla gezi düzenledik.Hem hayvanların yaşamını hem de İzmir de yaşamış medeniyetlerden kalan eserleri yerinde gozlemleyerek inceleme imkanı buldular.Taş devri,Roma, Osmanlı, Selçuklu ve Kurtuluş savaşı doneminin pek çok eserini yerinde gördüler.

Haz

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde "Geleceğin Yazarları Kitap Fuarı" Alsancak Garı'nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. 130 dan fazla okulun katılımıyla gerçekleşen kitap fuarına İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr.Murat Mücahit YENTÜR,Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ogün DERSE, öğretmenler,öğrenciler ve İzmirliler yoğun ilgi gösterdi.  Atatürk'ün Genç Kalemleri standını da ziyaret eden konuklara yazarlarımız imzalı kitaplarını hediye etti. Yazarlarımızla hatıra fotoğraf çekinen İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr.Murat Mücahit YENTÜR öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederek stant ziyaretlerini sürdürdü.

Haz

30.05.2023 tarihinde Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sevgi Yolu'nda düzenlenen kitap fuarına genç yazarlarımız Atatürk'ün Genç Kalemleri adlı eserleriyle katılım sağladı.

Kaymakamımız Sayın Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER'in konuşmalarından sonra kurdele kesimi ile kitap fuarının açılışı yapıldı.Kurdele kesimine Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil ARDA ve Gaziemir Mal Müdürü Sayın Yasemin GÜR de eşlik etti.

Standımızı ziyaret eden konuklara imzalı kitaplarından hediye eden Atatürk'ün Genç Kalemleri ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.

May

GENÇ KALEMLERİMİZİN İMZA GÜNÜ İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ön ayak olduğu "Geleceğin Yazarları" projesi kapsamında öğrencilerimiz eserlerinden oluşan Atatürk'ün Genç Kalemleri isimli kitabımızın imza günü ve kitap tanıtımı ile Görsel sanatlar ,Teknolojo tasarım sergisine Kaymakamımız Sayın Dr.Ahmet Süheyl ÜÇER , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ogün DERSE , Mal Müdürümüz Yasemin GÜR,şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.Müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen imza gününde konuklar Genç Yazarlara kitaplarını imzalatarak kitap hakkında sohbet ettiler.

5.SINIF

5A Berke Ayas İlçe 1. İl 1. Türkiye 2.(32571 kişi arasından)

5E Rüzgar Göktaş İlçe 2. il 2.

5D Nehir Harmancı İlçe 3. il 3.

6.SINIF

6F Hasan Efe İlhan İlçe 1. İl 2.

6F Eymen Gündoğduİlçe 3. il 4.

7.SINIF

7GAnıl Şener İlçe 1. İl 1. Türkiye 4.(27158 kişi arasında)

8.SINIF

8G Ela Çiçek İlçe 1. İl 4.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından Meslek lisesi ve bölümlerini tanıtmak amacıyla 8.sinif öğrencilerine Pancar OSB.Mesleki Teknik ve Meslek Lisesine gezi düzenlendi.Okuldaki bölümler Uçak Bakım Makina Teknolojisi Yenilenebilir Enerji Teknolojileri  , Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri bölümleri tanıtıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ve velilerimiz sınıflarını  en güzel şekilde süslediler, öğrencilerimizi ve velilerimizi göstermiş oldukları çabalarından dolayı kutluyoruz