İZMİR / GAZİEMİR - Atatürk Ortaokulu

May

GENÇ KALEMLERİMİZİN İMZA GÜNÜ İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ön ayak olduğu "Geleceğin Yazarları" projesi kapsamında öğrencilerimiz eserlerinden oluşan Atatürk'ün Genç Kalemleri isimli kitabımızın imza günü ve kitap tanıtımı ile Görsel sanatlar ,Teknolojo tasarım sergisine Kaymakamımız Sayın Dr.Ahmet Süheyl ÜÇER , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ogün DERSE , Mal Müdürümüz Yasemin GÜR,şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.Müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen imza gününde konuklar Genç Yazarlara kitaplarını imzalatarak kitap hakkında sohbet ettiler.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan ve 21-23 Mayıs 2023  tarihinde Denizli'de düzenlenen TAEKWONDO YILDIZLAR GRUP ŞAMPİYONASINDA  8 C sınıfından öğrencimiz Enes ÇELİK üçüncü olarak Tokat ilinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Sayın velilerimiz,

25 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 11.00'de okulumuzda Atatürk'ün Genç Kalemleri nin kitap tanıtımı ve imza günü,teknoloji tasarım ve resim sergisi ile müzik dinletisi düzenliyoruz.

Etkinliğimize tüm velilerimiz davetlidir.

Katılımınızdan mutluluk duyarız.

May

Okulumuz ÇEDES projesi kapsamında seçilen kardeş   okulu Hatay/Arsuz ilçesi Üçgüllük Ortaokulu'na yardım kampanyası başlatmıştır.Sizlerin değerli yardımları Okul Aile Birliği hesapları aracılığıyla aktarılacak olup, yardım kampanyası tamamen gönüllülük esasına dayalıdır.Yardımlaşma bilincinin kazanılması ve 6 Şubat'ta yaşanan depremin acılarının unutulmaması için tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi bu yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz.

May

Türkçe öğretmenlerimizden (Aysel ALTIN,Ferman ARSLAN,Gönül MERT,Haluk ÇAKMAK, Havva TAŞ AYDIN,İrfan KAHRAMAN ve Naile GÜVENDİK) aldıkları eğitimlerle duygu ve düşüncelerini kaleme alan Atatürk'ün Genç Kalemleri  eserleriyle buluştu.Kapak tasarımını görsel sanatlar öğretmenimiz Ulaş URLUDAĞ'ın yaptığı kitabımızın sayfa düzenlemelerini de matematik öğretmenimiz İzzettin ÜREY gerçekleştirdi.
Rehber öğretmenimiz Murat HARMANCI ; müdür yardımcılarımız Aydal KILIÇ, Cüneyt SARGULLAR ve Volkan ÖZDEMİR de inceleme komisyonunda yer alarak kitabımızın her aşamasında  destek sundular.
Okul müdürümüz Rasim ÇAKMAK yazar kadrosunu sahneye davet ederek eserleriyle buluşmalarını sağladı.
Not:
25 Mayıs 2023 Perşembe günü okulumuzda yapılacak olan Kitap tanıtımı ve imza gününe tüm velilerimiz davetlidir.

ATATÜRK’ÜN GENÇ KALEMLERİ YAZAR KADROSU

8J ARDA ÜSTÜN

8J ÖZGE GÜNEY

5.SINIF

5A Berke Ayas İlçe 1. İl 1. Türkiye 2.(32571 kişi arasından)

5E Rüzgar Göktaş İlçe 2. il 2.

5D Nehir Harmancı İlçe 3. il 3.

6.SINIF

6F Hasan Efe İlhan İlçe 1. İl 2.

6F Eymen Gündoğduİlçe 3. il 4.

7.SINIF

7GAnıl Şener İlçe 1. İl 1. Türkiye 4.(27158 kişi arasında)

8.SINIF

8G Ela Çiçek İlçe 1. İl 4.

May

Öğrencilerimizi ve Bedeneğitimi öğretmenlerimiz Feray Meriç ve Ebu Günaydınoğlunu Tebrik Ederiz.

May

Takımımız Final Maçını 3-0 Kazanarak İlçe Şampiyonu Oldu.Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ebru Günaydınoğlu  ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

6 Nisan 2023 Çarşamba günü yapılan denemede;

5. Sınıflarda ilçe ve il birincisi olan Berke Ayas'ı

6. Sınıflarda ilçe ve il birincisi olan Eymen Gündoğdu'yu ve ilçe üçüncüsü ve il altıncısı olan Yiğit Fehmi Çelik'i

7. Sınıflarda ilçe birincisi ve il üçüncüsü olan Anıl Şener'i tebrik ederiz. Öğrencilerimizi önümüzdeki hafta yemekle ödüllendireceğiz. Aynı zamanda 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan Türkiye geneli denemede de ilçe derecesi yapan öğrencilerimizi yemekle ödüllendireceğiz. Bu deneme sonuçları 2023-2024 eğitim öğretim yılı kurs ve akademi programlarında sıralama için kullanılacaktır.

May

Meslek Liselerini Tanıtmak Amacıyla Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerine Şehit Serhat Sığınak Mesleki ve Teknik Lisesine Gezi Düzenleyerek Okuldaki Elektrik Elektronik Teknolojileri,Bilişim Teknolojileri,Motorlu Araçlar Teknolojisi,Mobilya ve İç Mekan Tasarımı,Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Bölümlerinin Tanıtımı Yapıldı.

May

5.Sınıf Öğrencilerimizin İngilizce Kelime Öğrenme Tekniği olan "Snapword" resimli kelime sergisi açılmıştır.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından Meslek lisesi ve bölümlerini tanıtmak amacıyla 8.sinif öğrencilerine Pancar OSB.Mesleki Teknik ve Meslek Lisesine gezi düzenlendi.Okuldaki bölümler Uçak Bakım Makina Teknolojisi Yenilenebilir Enerji Teknolojileri  , Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri bölümleri tanıtıldı.

May

8.sinif oğrencilerimize meslek lisesi bölümleri Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ,Grafik Tasarım , Moda Tasarımı bölümleri Abdülhamit han Meslek Lisesi meslek dersi ögretmenleri tarafından okulumuz öğrencilerine tanıtıldı.