İZMİR / GAZİEMİR - Atatürk Ortaokulu

Ara

20/12/2023 tarihinde Özel Lokman Hekim Mesleki Teknik okullarında düzenlenen Gaziemir Masa tenisi turnuvasında Yıldız Kızlar takımımız şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisimiz öğrencilerimize üst öğrenim kurumlarını tanıtarak okulları tanımalarını sağlamak ve motivasyonunu arttırmak için Bornova Anadolu Lisesi gezisi düzenlenmiştir

Ara

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz  Kitap Okuma Yarışmasını 5,6,7 ve 8.sınıflarımızın katılımıyla gerçekleştirdik.Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün GABA projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmada öğrencilerimiz birbirinden güzel ödüllere sahip olmak için yarıştı.Bu güzel etkinliğe katılan öğrencilerimize ve sınavın gerçekleşmesini sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı 06 Aralık Çarşamba günü okulumuzda düzenlendi. Katılımın yüksek olduğu toplantı, sınıflarda öğretmenlerle birebir yapılan görüşmelerle sona erdi.

Kas

Törenimizi Hazırlayan Matematik Zümremize ve Müzik Öğretmenimiz Funda Özer'e Teşekkür Ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz RASİM ÇAKMAK,Okul Müdür Yardımcılarımız BUKET ÖRNEK ve ALİ EFE  Sınıfları Dolaşarak Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutladılar.

Kas

Okul Aile Birliğimiz Öğretmenler Gününde Öğretmenlerimize Öğle Yemeği Organizasyonu Hazırladı.

Kas

Okulumuz 8 A sınıfı öğrencilerinden Pelin Sıla ÖNSOY 10-12 Kasım  tarihlerinde düzenlenen Atatürk Kupası  Gençler U21  kategorisinde İzmir üçüncüsü olmuştur.Şampiyon öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını deleriz.

Kas

Atatürk Ortaokulu olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Kudret KURNAZ ile 100.Yıl Okul dergimiz için röportaj yaptık.Öğrencilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren Sayın Kaymakamımıza nazik kabülleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Cumhuriyetmizin 100.yılı ve Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında okulumuz 7/I sınıfı öğrencileri bu hafta gösterime giren 'Atatürk' filmini izlediler.Öğrencilerimiz için hem eğitici hem de eğlendirici bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekm